ดูหนังซับไทย

ปีหนัง

ประเภทหนัง

20th Century Girl (2022) 20 เซนจูรี่ รักนี้ซาบซ่า

20th Century Girl (2022) 20

เรื่องย่อ : 20th Century Girl (2022) 20 เซนจูรี่ รักนี้ซาบซ่า

20th Century Girl (2022) 20 เซนจูรี่ รักนี้ซาบซ่า : เป็นเรื่องราวที่เกิดขึ้นในปี 1999 สาววัย 17 อย่าง โบรา ต้องเผชิญกับภารกิจที่สำคัญที่สุดในชีวิตวัยรุ่น นั่นก็คือการต้องยอมให้มิตรภาพสำคัญกว่าทุกสิ่ง ไม่เว้นแม้กระทั่งความรัก ยอนดู เพื่อนของเธอ กำลังจะเดินทางไปต่างประเทศเพื่อไปผ่าตัดหัวใจ และโบราต้องไปแอบส่องหนุ่มคนแรกที่ยอนดูแอบชอบเพื่อเอากลับมาเล่าให้เพื่อนฟังเพื่อที่จะเก็บข้อมูลทุกอย่างเท่าที่จะทำได้เกี่ยวกับฮยอนจิน โบราพุ่งเป้าไปที่เพื่อนรักของเขา นั่นก็คือ อุนโฮ แต่ทุกอย่างไม่เป็นไปตามแผน และโบราก็ต้องประหลาดใจที่พบว่าหัวใจของเธอเองเต้นแรงกว่าที่คิด บัดนี้วิดีโอเทปที่กลับมาปรากฏตัวขึ้นอีกครั้งในช่วงฤดูหนาวปี 2019 ก็ได้พาเอาหลากหลายความทรงจำจากศตวรรษที่ 20 กลับมาอีกครั้ง

แต่โดยสรุปแล้วนั้น 20th Century Girl ก็ถือว่าเป็นหนังรักเกาหลีที่พอดูได้เพลิน ๆ เพราะหนังเต็มไปด้วยสูตรสำเร็จแบบจำเจ ๆ ที่แทบหาความแปลกใหม่อะไรไม่ค่อยได้นัก พล็อตเรื่องค่อนข้างเชย แต่กลับได้เสน่ห์และความเป็นมืออาชีพของนักแสดงที่ช่วยผลักดันทำให้หนังดูเอ็นจอยมากขึ้น และหนังยังแต่งแต้มใส่ดารารับเชิญเข้ามาเป็นลูกเล่นให้เพลินใจได้ดี สุดท้ายก็เป็นหนังที่ไม่ได้มีอะไรน่าประทับใจเท่าไหร่ เป็นหนังที่ดูได้ผ่าน ๆ และไม่คิดที่จะหยิบมาดูซ้ำอีก นำแสดงโดย: คิมยูจอง, บยอนอูซอก, พัคจองอู, โรยุนซอ

Sinopsis Film : 20th Century Girl (2022) 20 

20th Century Girl (2022) 20 : Set in 1999, 17-year-old Bora faces the most important task of adolescence. That is to allow friendship to take precedence over everything. Except for love, her friend Yeon Doo is about to go abroad for heart surgery. And Bora has to sneak a sneak peek at the first guy that Yeondu secretly likes to bring it back to his friends in order to collect all the information he can about Hyun Jin. Bora targets his best friend, Unho, but everything doesn’t go according to plan. And Bora was surprised to find that her own heart beat faster than expected. Now, a videotape that reappeared in the winter of 2019 brings back many memories from the 20th century.

But all in all, 20th Century Girl is a very entertaining Korean romance movie, as it is filled with the same mundane success formula that rarely finds anything new. The plot is quite old-fashioned. But instead, the charm and professionalism of the actors helped to make the movie more enjoyable. And the movie also decorated the guest stars as a gimmick to enjoy as well. In the end, it’s a movie that isn’t that impressive. It’s a movie that you can watch through and don’t think to pick it up again. Starring: Kim Yoo Jung, Byun Woo Seok, Park Jung Woo, Royun Seo.

 

  • เวลา : 2 H 01 Min
  • ความละเอียด : HD
  • ปีหนัง :
  • เสียงพากย์ : พากย์ไทย
  • คะแนนความนิยม : 7.6/10
  • หนังใหม่หนังออนไลน์หนังเอเชียหนังเกาหลี
  • หนังแนะนำ

    You cannot copy content of this page