ดูหนังซับไทย

ปีหนัง

ประเภทหนัง

Holy Family โฮลลี่ แฟมิลี่

ดูซีรีย์ออนไลน์ฟรี

เรื่องย่อ : Holy Family โฮลลี่ แฟมิลี่

Holy Family 2022 โฮลลี่ แฟมิลี่ : Gloria เป็นแม่เลี้ยงเดี่ยวที่อาศัยอยู่กับ Hugo ลูกชายวัยทารกของเธอและออแพร์ Aitana ของเธอใน Fuente del Berro ของมาดริด เธอเป็นเพื่อนกับบลังกาและอลิเซีย ผู้หญิงคนอื่นๆ อันที่จริง กลอเรียเก็บความลับมากมายจากเพื่อนๆ ของเธอ รวมถึงตัวตนที่แท้จริงของเธอด้วย ชื่อจริงของกลอเรียคือจูเลีย และไอทาน่าเป็นลูกสาวของเธอที่ชื่ออาเบล ลูกชายของเธอยังมีชีวิตอยู่ กับพวกเขา แต่เธอยังคงติดอยู่ในห้องใต้ดินเธอซ่อนตัวเพราะตอนที่เธอให้กำเนิด Hugo เขาไม่ใช่ลูกชายของเธอเอง เธอทำหน้าที่เป็นตัวแทนของลูกชายและลูกสะใภ้ของเธอ เมื่อสันติและนาตาเลียเสียชีวิตโดยพยายามช่วยไอทาน่าจากการจมน้ำ นาตาเลียควรจะย้ายไปอยู่กับพ่อของเธอฮิวโก้ และกลอเรียก็ทนไม่ได้ที่จะอยู่ห่างจากฮูโก้เพราะเขาเป็นความสัมพันธ์เดียวที่เหลืออยู่กับฮิวโก้และความจริงที่ว่าเธอให้กำเนิด ด้วยความช่วยเหลือของลูก ๆ ของเธอ พวกเขาลักพาตัว Hugo และแกล้งตายเพื่อเริ่มต้นใหม่ ครอบครัวใหม่ได้ย้ายเข้ามาอยู่ในบริเวณใกล้เคียง และกลายเป็นส่วนหนึ่งของกลุ่มสังคมของกลอเรีย ซึ่งรวมถึง Blanca และ Alicia บลังกามีลูกชายชื่อลอเรนโซที่มีปัญหาทางจิตและมีสามีที่เดินทางไปทำงานตลอดเวลา อลิเซียและสามีของเธอไม่สามารถมีบุตรได้และกำลังยื่นขอการรับเลี้ยงบุตรบุญธรรม เธอยังเป็นครูในโรงเรียนโดยมีลอเรนโซเป็นนักเรียนของเธอ ครอบครัวใหม่ประกอบด้วย Caterina ภรรยาชาวเยอรมันของเขาและ Ana ลูกสาววัยทารกของพวกเขา ดูเหมือนว่าจะมีอะไรแปลก ๆ เกี่ยวกับภาษาเยอรมันและ Caterina ในแวบแรก: พวกเขาเป็นทหารรับจ้างอิสระที่ได้รับการว่าจ้างโดย Fernando Alberche ปู่ของ Hugo เพื่อติดตาม Gloria และ Hugo เขา ลูกๆ ที่อยู่กับพวกเขานั้นเป็นของขี้ยา Caterina ที่จ่ายไป ไอทาน่าสนิทสนมกับนักเรียนอีกคนชื่อมาร์กอส ซึ่งเธอพบที่มหาวิทยาลัย เขาตื่นตระหนกกับความสามารถของเธอในการเล่นเปียโนและเชิญเธอไปเล่นในงานปาร์ตี้ที่บ้านของเขา อนุญาตให้สำรวจถนนในตอนกลางคืนเมื่อมืดเท่านั้น และคืนหนึ่งเขาก็วิ่งเข้าไปในพวกเยอรมัน ชาวเยอรมันต้องการยืนยันว่าอาเบลเป็นเป้าหมายของพวกเขาจริงๆ แต่พวกเขาแพ้เพราะทั้งคู่เป็นเกย์

Goth และ Caterina รวบรวมข้อมูลเกี่ยวกับ Gloria และยืนยันว่าเธอคือ Julia พวกเขาสับสนกับความจริงที่ว่า Hugo เป็นลูกชายแท้ๆของ Natalia แต่ Gloria ให้กำเนิดเขา Natalia กำลังตั้งครรภ์และไม่สามารถตั้งครรภ์ได้ กลอเรียจึงเสนอตัวเป็นตัวแทน ข้อเท็จจริงที่เฟอร์นันโดไม่เคยรู้ กลอเรียอยู่ในขั้นตอนของการทำหนังสือเดินทางเล่มใหม่ให้กับครอบครัวของเธอ อย่างไรก็ตาม พฤติกรรมที่ไม่อยู่กับร่องกับรอยของเธอและความกังวลอย่างต่อเนื่องของไอตะ ไอทาน่า และมาร์กอสเริ่มออกเดทกับอาเบะ ฮ่า ๆ กับพวกเยอรมันมีความสัมพันธ์ลับๆ กลอเรียจะพยายามอย่างเต็มที่เพื่อให้แน่ใจว่าครอบครัวของเธอปลอดภัย นาตาเลียอาศัยอยู่กับพ่อของเธอในอาร์เจนตินา และวันหนึ่งเธอเห็นภาพของไอทาน่าในบทความในนิตยสารเกี่ยวกับครอบครัวที่ร่ำรวยของมาร์กอส เธอแน่ใจว่าเป็นพี่สะใภ้ของเธอและขุดลึกลงไป ชาวเยอรมันและ Caterina ได้รับคำสั่งให้จับ Hugo และกำจัด Julia, Abel และ Aitana ชาวเยอรมันมีความรู้สึกที่แท้จริงต่ออาเบลและไม่ค่อยแน่ใจว่าจะฆ่าเขา Marcos ถาม Aitana เกี่ยวกับอดีตของเธอและบอกเธอว่ามีผู้หญิงคนหนึ่งชื่อ Natalia โทรหาเขาเพื่อถามเกี่ยวกับเธอ เขาบอกเธอว่าเขารักเธอและเต็มใจที่จะเก็บความลับของเธอ เขาแนะนำว่าพวกเขาหนีไปรวมกันที่วิลล่าวันหยุดของเขาในมาร์เบลลา กลอเรียรู้เรื่องมาร์กอสและข้อเท็จจริงที่นาตาเลียติดต่อเขา เธอฆ่าเขาเพื่อให้แน่ใจว่าความจริงของพวกเขาจะไม่ถูกเปิดเผย แต่สิ่งนี้ทำให้ไอทาน่าห่างไกลจากเธอ กลอเรียยังได้เรียนรู้ถึงตัวตนที่แท้จริงของชาวเยอรมันและแคทรีนาอีกด้วย และใช้ความสัมพันธ์ระหว่างอาเบลและชาวเยอรมันเพื่อวางกับดักสำหรับเขา เธอกักขังเขาและกลับบ้าน แต่เธอถูกขังอยู่ในห้องโดยลูกๆ ของเธอ

Sinopsis Film : Holy Family 2022

Holy Family 2022 : Gloria is a single mother who lives with her infant son Hugo and her au pair Aitana in Madrid’s Fuente del Berro. She is friends with Blanca and Alicia. Other women, in fact, Gloria keeps many secrets from her friends, including her true self. Gloria’s real name is Julia. and Aitana was her daughter Abel. Her son was still alive with them, but she was still trapped in the basement she hid because when she gave birth to Hugo, he wasn’t her own son. She acts as a representative for her son and daughter-in-law. When Santi and Natalia die trying to save Aitana from drowning. Natalia was supposed to move in with her father Hugo. And Gloria couldn’t bear to stay away from Hugo because he was the only relationship left with Hugo and the fact that she gave birth. With the help of her children, they kidnap Hugo and fake death to start over. A new family has moved into the neighborhood. and became part of Gloria’s social group, which included Blanca and Alicia. Blanca had a mentally challenged son Lorenzo and a husband who traveled for work all the time. Alicia and her husband are unable to have children and are applying for adoption. She is also a school teacher with Lorenzo as her student. The new family consisted of his German wife Caterina and their infant daughter Ana. There seems to be something strange about the German language and Caterina at first glance: they are independent mercenaries hired by Hugo’s grandfather, Fernando Alberche, to accompany him, Gloria and Hugo. A paid junkie, Caterina, Aitana has a close relationship with another student named Marcos. which she met at the university He was alarmed by her ability to play the piano and invited her to play at a party at his house. It is only allowed to explore the streets at night when it gets dark. and one night he ran into the Germans. The Germans wanted to confirm that Abel was indeed their target. But they lost because they were both gay.

Goth and Caterina gather information about Gloria and confirm that she is Julia. They are confused by the fact that Hugo is Natalia’s biological son, but Gloria gave birth to him. Natalia is pregnant and cannot conceive. Gloria offered herself as an agent. Facts Fernando never knew Gloria is in the process of obtaining a new passport for her family. However, her erratic behavior and the constant concerns of Aita, Aitana and Marcos begin dating. With Abe, lol and the Germans have a secret relationship. Gloria will do her best to make sure her family is safe. Natalia lives with her father in Argentina. And one day she saw a picture of Aitana in a magazine article about Marcos’ wealthy family. She made sure it was her sister-in-law and dug deeper. The Germans and Caterina are ordered to capture Hugo and eliminate Julia, Abel and Aitana. The Germans have real feelings for Abel and are not quite sure about killing him. Marcos asks Aitana about her past and tells her that there is a woman. One named Natalia called him to ask about her. He tells her that he loves her and is willing to keep her secret. He suggested that they escape together to his holiday villa in Marbella. Gloria learns about Marcos and the fact that Natalia contacted him. She kills him to make sure their truth is not revealed. But this kept Aitana far from her. Gloria also learned the true identity of the German and Katrina. and uses the relationship between Abel and the Germans to set a trap for him. She imprisoned him and returned home. But she was locked in a room by her children.

  • เวลา : 0 H 39 Min
  • ความละเอียด : HD
  • ปีหนัง :
  • เสียงพากย์ : ซับไทย
  • คะแนนความนิยม : 7.0/10
  • ซีรี่ย์ฝรั่งซีรีย์ 2022ดูซีรี่ย์ออนไลน์ดูซีรี่ย์
  • หนังแนะนำ

    You cannot copy content of this page